Schermafbeelding 2019 10 07 Om 16 08 37

ZHINENG QIGONG

  • vrijdag 29/11 13:00-14:30
Locatie
Vergaderzaal Amsab
Soort evenement
Workshop
Toegankelijkheid
  • Wheelchair
  • Language

ism JAZZ


"Vrijheid en innerlijke rust zijn waarschijnlijk de grootste verlangens van ieder mens. Maar in het leven leren we vaak enkel om te streven. Onze natuurlijke staat van zijn is een van ontspanning, en ook de mooiste weg naar succes. We zijn vergeten op onze eigen natuur te vertrouwen. En dat is waar Zhineng Qigong je opnieuw naartoe wil brengen." 

Aan het woord is lesgever Dennis Swennen, die je wil laten kennismaken met deze Oosterse filosofie en bewegingsleer. Je ervaart hoe het is om te bewegen in ontspanning. Je ontdekt hoe je werkelijk diep kan ontspannen en hoe je je energie balanceert. Een evenwicht tussen lichamelijke beweging en innerlijke rust. Je leert ook omgaan met je gedachten en je geest te trainen. Door zachte en simpele bewegingen, zittend of staand, ervaar hoe het is om je aandacht en je hart terug thuis te brengen." 

We vragen 5 euro voor onze workshops, daarvoor krijg je koekjes tijdens de workshop én je kan in het Festivalcafé je ticket omruilen voor een drankje. (Breng je eigen yoga-matje mee!).