Voorstel Met Achtergrondkleur

Vensterverhaal 'Sluimertijd'

  • zaterdag 05/12 09:00-23:00
Locatie
Openbare Ruimte
Soort evenement
Woord & Beeld
Toegankelijkheid
  • Wheelchair
  • Language

Anneleen Van Offel schreef voor ons het prachtige 'Sluimertijd, een troostlied in 30 vensterverzen'. 

Illustrator Flore Deman bracht alles in beeld op 30 Gentse ramen.

Wandel de Vensterverhaalroute (8km) met de app of het routeplan en laat je meevoeren naar plekjes in Gent waar je nooit eerder was.
Je komt langs ramen van festivalpartners, buurtbewoners, hartelijke handelaars en een paar van de vele organisaties die van Gent een warme stad maken, zoals het Gents Solidariteitsfonds voor Moeilijke Tijden. 

We zetten ze de komende weken graag een voor een in het licht op het facebookevent

Vanaf zaterdag 5 december om 14u vind je daar ook alles wat je nodig hebt om zelf op stap te gaan, met de app of het routeplan. Neem dus zeker een kijkje, deel er je foto's en ervaringen en nodig anderen uit. We zijn razend benieuwd naar jullie reacties.

Wandelen kan tot 5 januari - de route is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens en volledig coronaproof. Download hier het plan op A4 (pdf).

Geniet ervan!

*

Neem alvast een kijkje op www.dearmsteweek.be en zie hoe ook jij je steentje kunt bijdragen aan een warm Gent. Want helaas treft ook deze pandemie de een alweer net iets harder dan de ander. 

Dankjewel Dominique Willaert (Victoria Deluxe & Gents Solidariteitsfonds voor Moeilijke Tijden) voor de vele tips over het Gentse verenigingsleven.