Frankvanderlinden

NACHTWERK // FRANK VANDER LINDEN

  • Thursday 13/12 21:00-23:00
  • Locatie
    Balzaal Vooruit
  • Soort evenement
    Podium

Tickets? Hier!

Frank Vander linden, voorheen voetballer bij Steenokkerzeel VO, rekkenvuller in de Brico, verkoper van projectoren en journalist, richt in 1992 samen met Michel De Coster de rockgroep De Mens op. Al meer dan 25 jaar voelt ie zich prima bij De Mens. En toch gaat hij af en toe alleen op pad. Alleen met gitaar. En proper gesorteerde kabeltjes.

In 2009 en 2010 verscheen zijn zeer succesvol solo-debuut Frank Vander linden en de bijbehorende, vijftig optredens tellende tournee. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk springt naar voren.

Begin 2018 komt ie met iets nieuws. Het nieuwe, voldragen solo-album Nachtwerk, en talrijke optredens, waarvoor Frank weer helemaal alleen de baan opgaat, met nieuwe nummers, oudere nummers, verrassende covers en bitterzoete levensverhalen. Een nieuwe manier, kortom, om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

 Een intimistische Frank Vander linden om de eerste Festivalnacht in te duiken. In de Walszaal, wordt voor één keertje In de Balzaal


Deuren: 21 uur
Start optreden: 21.30 uur