Festivaltekenaars

FESTIVALTEKENAARS

  • donderdag 28/11 13:30-21:00
  • vrijdag 29/11 13:30-21:00
  • zaterdag 30/11 13:30-21:00
Locatie
Festivalparcours
Soort evenement
Woord & Beeld
Toegankelijkheid
  • Wheelchair
  • Language

Elke dag dwaalt een toptekenaar rond op het Festival en brengt in beeld wat hem of haar opvalt, blij maakt, verwondert, ontroert, uitdaagt … 

Ana Jarén (op vrijdag) en Ward Zwart (op zaterdag) verwerken hun Festivalprikkels in visuele poëzie. Ze gieten de ontmoetingen, gedachten, emoties … in beelden die op hun beurt blij maken, verwonderen, ontroeren, uitdagen ... Charlotte Peys doet nog zotter. Zij slaat tijdens het festival haar tent op in de Wintertuin. Van daaruit gaat ze op ontdekking door de programmatie. Ze gaat de interactie aan met het festival en het publiek en sprokkelt indrukken die ze in tekst en beeld giet. Na het festival raapt en balt ze zichzelf en wat ze aantrof samen tot een digitale beeldende reflectie die in de mailbox van de festivalbezoekers en de sprekers beland. Loop haar tegen het lijf!

We beginnen op donderdagmiddag met een kale muur in het Festivalcafé, maar langzaamaan groeit de mini-expo verder aan, dankzij de persoonlijke kijk van deze toptekenaars op ons Festival. Een eigen Festivalexpo vol visuele poëzie die steeds indrukwekkender wordt.