Kinderen

[VOLZET] DIE ANDERE OUDERS DOEN OOK MAAR WAT

  • Friday 14/12 16:00-17:30
  • Locatie
    Gele Kamer Vooruit
  • Soort evenement
    Workshop

ism VIVA-SVV

Elsbeth Teeling is mama van 2, oprichtster van de Club van de relaxte moeders en auteur van onder andere het boek ‘Relax, mama!’. Met haar club, boeken en workshops zorgt zij voor een stevige dosis relativering van het moederschap.

En dat is nodig, want een mens komt wat tegen wanneer hij een ouder wordt! Toch is er volgens Elsbeth geen reden om zuur te doen. “Neem het ouderschap liever met een korreltje zout. En steek andere ouders een hart onder de riem, want die doen ook maar wat.”

Deze interactieve workshop moedigt mama’s en papa’s aan om op een afstandje en met humor naar hun eigen situatie te kijken, waardoor ze de boel wat beter kunnen relativeren. Glimlachjes verzekerd.

De workshop kadert binnen het project ’goed genoeg-ouderschap’ van VIVA-SVV. Dat wil ouders aanmoedigen om de lat niet té hoog te leggen en te gaan voor goed genoeg. Op www.viva-svv.be lees je eerlijke, grappige en kwetsbare verhalen over het ouderschap. 

De workshop is jammer genoeg volzet maar niet getreurd, in 2019 organiseert VIVA-SVV nog 5 workshops. Meer info vind je hier!