Gerda Dendooven 1

BOEKENCLUB GERDA DENDOOVEN

  • Saturday 15/12 16:30-17:30
  • Locatie
    Tussenloge Vooruit
  • Soort evenement
    Woord

Gerda Dendooven - Tabac

Wanneer een verhaal je raakt, wil je erover praten. Met vrienden rond de tafel, met je lief in de sofa. Met mensen die je helemaal niet kent. Of met de schrijver zelf! In onze boekenclub geven we telkens 10 mensen de kans om met hun favoriete schrijver in gesprek te gaan, over zijn of haar boek.

Voor onze Boekenclubs selecteerden we dit jaar opnieuw enkele toppertjes waaronder Gerda Dendooven, schrijver van Tabac.

Is het een vlucht of een reis? Lopen ze ergens van weg of gaan ze ergens naartoe?
Een jonge vrouw trekt met een oudere man per trein naar het zuiden. Maar hoe goed kennen ze elkaar en zichzelf ? Wat bracht hen samen en waar zijn ze naar op zoek?
Tabac is een onalledaagse roadnovel over schuld en boete. Over familiebanden of wat daarvoor moet doorgaan. Over liefde in tijden van terreur.

Het gesprek tussen lezers en schrijver duurt een uur en wordt in goede banen geleid door de immer charmante en spitante boekenlover Anneleen Van Offel. Vol flair praat ze met Gerda  over haar boek, maar laat vooral ook de aanwezige jonge en iets minder jonge lezers aan het woord.

En oh ja, er is koffie en er zijn koekjes. Zo wordt het vooral een heel gezellige babbel … en een unieke kans om aan tafel te schuiven bij je favoriete schrijver.

Reserveer gauw je plekje, plaatsen zijn gegeerd en beperkt …

Wie een plekje heeft in onze Boekenclub, kan dit najaar het gekozen boek aan een voordeelprijs (10% korting) het boek kopen bij het Paard Van Troje (Kouter 113, Gent)