WIE?
Het Festival van de Gelijkheid is een organisatie van Curieus vzw - www.curieus.be
Heb je een vraag over het Festival? festival@curieus.be

WANNEER? 
Het Festival van de Gelijkheid vindt plaats van donderdag 14 december tot en met zaterdag 16 december 2017. Op woensdag 13 december organiseren we een openingsdebat en theateroptreden.


WAAR? 
De uitvalsbasis van het Festival blijft het Kunstencentrum Vooruit (Sint Pietersnieuwstraat 23 in Gent), maar we breiden elk jaar uit.

Je kan opnieuw terecht in Sphinx Cinema, het kantoor van Triodos Bank ... en voor het eerst ook in NEST en de Handelsbeurs. Meer locaties volgen.

Het volledige Festivalprogramma (met namen, locaties, praktische info ...) vind je op deze website. Je vindt de Festivalpagina ook op Facebook. Tweeten over het Festival of instagram overspoelen met beelden? #festivalgelijkheid 


TICKETS 
Alle panelgesprekken, festivalbabbels, expo’s, boekenclubs, documentaires … op het Festival van de Gelijkheid zijn gratis toegankelijk.
Opgelet! Schrijf je op voorhand in voor de panelgesprekken, Festivalbabbels, documentaires, boekenclubs, voor Liefdesnest, #faalverhaal en het kinderprogramma. Dat doe jij bij de programmablokjes. De plaatsen zijn beperkt.

Enkel de theatervoorstelling van Tutti Fratelli (13/12), het optreden van 'Nuff Said (14/12), de voorstellingen van Kamyon (16/12) en het optreden van Spinvis + Aeham Ahmad (14/12) zijn betalend. 


TOEGANKELIJKHEID 
Alle zalen van het Festival zijn rolstoeltoegankelijk, behalve de Antiekzolder en de Wintertuin in Vooruit.
Heb je extra begeleiding of ondersteuning nodig? Contacteer ons gerust. 


HOE GERAAK IK AAN VOORUIT?

Met de fiets
Onder het terras van Vooruit vind je een gratis fietsenparking. 

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Gent-Sint- Pieters neem je tramlijn 1 richting centrum. Stap af aan de Savaanstraat. Wandel de Bagattenstraat door tot aan Vooruit. 

Vanaf station Gent-Dampoort neem je bus 70 / 71 / 72 / 73 / 76 / 78 richting centrum. Stap af aan Zuid. Wandel via de Lammerstraat naar Vooruit.

Carpoolen
Zoek je een goedhartige Festivalchauffeur? Of wil je zelf andere autoloze Festivalgangers gelukkig maken met een lift? Lanceer je warme oproep dan op de Facebookpagina van het Festival of via Carpool.be. 

Parking
In de buurt vind je een betaalparking onder het Zuid en het Sint-Pietersplein. Beiden zijn 24/24 open.